02 - Hälsa, Beteende, Kosthållning

Ensam hamster

2019-11-11 10:11 #0 av: PetQueen

Hej!

En av mina dvärghamstersystrar gick bort på morgonen igår, väldigt hastigt utan förvarning alls vilket är väldigt tragiskt.

Nu till ett annat problem, systern är kvar ensam. De båda var strax över halvåret och Campbells från uppfödare. Hon är lite åt det dominanta hållet också vilket gör det lite klurigare. Tycker ni att jag ska introducera henne till en unge eller ska jag låta henne vara ifred?

Anmäl
2019-11-11 11:50 #1 av: Cireea

Nu är jag inte 100% insatt i dvärghamster, men jag skulle nog ha introducerat henne till en ny vän då hon är så pass ung fortfarande. Hade det handlat om en väldigt gammal hamster hade man väl kunnat låta henne leva den sista tiden ensam men ett halvår är väldigt ungt. 

Kolla med uppfödaren tycker jag GladDå kan du säkert få hjälp med hur du ska introducera (om du är osäker) sedan hon är mer dominant av sig. 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2019-11-11 12:41 #2 av: PetQueen

#1

Okej, tack för ditt svar. Ska rådfråga min uppfödare o så kan jag fråga runt lite om någon har en unge någonstans! :) Håller med om att hon är väldigt ung fortfarande, kan försöka iallafall!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.