01 - Avel, Genetik och Uppfödning

Sälja dvärghamster

2018-03-15 11:53 #0 av: Skorpanthehamster

Att sälja dvärghamsterungar i Stockholm, funkar det bra? Har hybrider utan stamtavla, kommer de gå att sälja eller tror ni att jag kommer behöva ha kvar alla?

Anmäl
2018-03-15 14:27 #1 av: 91Marran

Hybrider är svårare att sälja och helst bör du inte göra det ifall personen som köper avlar vidare.

Anmäl
2018-03-15 19:40 #2 av: LinneaWik

Hmm, som #1 sade så är hybrier rätt svårsäljda jämfört med tex ryska vintervita eller Cambells, du kan ju lägga ut någon annons innan du parar dina hamstrar för att kolla vilka som skulle kunna vara intresserade? Låt dom komma och hälsa på mamman och pappan också så dom vet hur dom kommer vara som vuxna ;) Lycka till!

Hälsningar,

LinneaWik


Anmäl
2018-03-18 21:09 #3 av: IsabellsHamsterhem

Har du hybrider som du avlar på så kommer du ha svårt att sälja. Väldigt få pålästa vill ha hybrider och till de opålästa är det sällan man vill sälja.
Vill du avla så får du helt enkelt köpa hamstrar med stamtavla.
Om det blivit tjuvparning så säger jag att du får förbereda dig på att ha svårt att sälja dem. Speciellt när det finns många bra uppfödare av alla arter i din närhet.

Rescue --> https://isabellshamsterhem.weebly.com/

Guldhamster, Campbell Dvärghamster, Vintervit Dvärghamster och Roborovski Dvärghamster uppfödning --> https://luvaxhamstery.weebly.com/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.