13 - Sälj & Köp

S: Två Campbells honor

2015-07-02 21:11 #0 av: UlrikaD

Pga sjukdom hos några av mina djur har jag den senaste tiden haft otroligt lite tid för mina underbara Campbells-töser. Det ser tyvärr ut att fortsätta på det här sättet ett tag framåt och mina tjejer tycker att livet var bra mycket roligare på andra sidan buren, om man säger så;)

Det är två töser från Eldängens, en lilac fawn och en dove. Båda födda i januari men inte kullsyskon och alltså inte så gamla ännu.
Dom bor tillsammans i en 1 meters stor duna-bur. Kan antingen säljas ensamma till en liknande storlek på bur eller ta med sig den här. Den är dock inte i nyskick och har varit med ett tag.

Tjejerna är vana vid att få färskmat varje dag och har hjul i buren som dom brukar springa jämnsides i. Men dom saknar att få vara ute mer regelbundet och springa runt i rummet och klättra över stock och sten. eller iallafall mattes ben;)
Dom är bästa kompisar och trivs jättebra på den ytan dom har nu.

Vi bor utanför Töreboda några mil från Skövde.

Anmäl
2015-07-03 12:58 #1 av: Liten boll

Hoppas det löser sig.

Anmäl
2015-07-11 00:22 #2 av: hansterspyro

Hade jätte gärna köpt dom men jag bor för långt ifrån och jag köpte just två vintervita. Men hoppas det går bra och att dom får ett bra hem. =)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.