Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
01 - Avel, Genetik och Uppfödning

flytta tillbaka honan??

2015-06-15 22:39 #0 av: [Nattis89]

jag är en vuxen person som ska ta min andra hamster kull.. första gången var säkert 20 år sedan och trots all information och råd från de uppfödare mina djur är ifrån så blir jag så osäker så jag tänkte ta er till hjälp.

det är så att jag lät hamstrarna träffa varandra utan galler för varann för första gången idag och då var honan väldigt aggressiv och hanen flydde hela tiden undan henne. jag satte tillbaka dom i deras avdelade bur igen då hanen verkade stressad så de fick bekanta sig säkert igen. ikväll släppte jag ihop dom igen. då attackerade honan 2-3 gånger men sen lät hon bli parad. han har fått para sig med henne flera gånger nu under flera minuter. så jag tänkte höra om det är säkert att ta bort gallret nu eller ska jag flytta över honan till hennes avdelning under natten och släppa ihop dem imorgon igen efter jag kommer hem från jobbet så jag har uppsikt över dom??
vill gärna att de ska bo ihop tills hon är dräktig.

Anmäl
2015-06-16 07:00 #1 av: [Nattis89]

tråden kan låsas.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.