13 - Sälj & Köp

(S) Campbell hane med stamtavla

2014-07-03 22:51 #0 av: fuzzie

Jag har en grabb till salu som är supertrevlig. Tummen upp 

Tyvärr sitter han själv då han inte går ihop med den andra hanen. Han är fortfarande ganska ung så det skulle eventuellt gå att sätta honom med en yngre grabb (dock skulle jag endast råda erfarna hamsterägare att testa det). Han har stamtavla. 

Han heter: Berra (Geishas Blue Cherry Truffle)  och är färgen Opal

Han verkar trivas hyfsat bra fast han bor ensam, så det är nog inte hela världen om han fortsätter med det heller. Men då behöver han få mycket tid och aktivering av den blivande ägaren så att han inte börjar må dåligt. 

Han är mycket snäll och tycker om att gosa i handen och han gillar att få springa av sig en stund om dagen i lekhagen. Glad 

Jag kan även sälja med hans bur samt några tillbehör. De som verkligen är intresserade får gärna skicka ett PM så får ni prisuppgifter där, det allra viktigaste är att han kommer till ett bra hem. Fler bilder och mer information om honom kan ni få på PM med. Glad 

(bilden ovan är på hans bur) 

Anmäl
2014-07-03 22:53 #1 av: fuzzie

Denna bild är tagen idag. Glad 

Anmäl
2014-07-03 22:57 #2 av: fuzzie

Denna bilden är från den kväll då jag fick hem honom. Glad 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.