2013-12-30 19:32 #0 av: [evilewa]

Som rubriken säger, tänkte vi att en presentation av oss som arbetar med forumet skulle vara trevligt. Det går bra att kontakta oss i frågor om Dvärghamstrar, skicka tips på inlägg och artiklar, PM:a oss om vad som fungerar bra eller mindre bra. Vi vill hela tiden förbättra sidan, så allt är välkommet

Etsan

Hej jag heter Etty och går i 6:an.Jag kallas för kinuski av mina vänner för att jag hatar kinuskisås Lipar . Jag gillar att åka konståkning, spela fotboll och dansa. Intresset för hamstrar startade när jag var liten och min familj hade några. Nu på senare tid har jag haft egna hamstrar då jag är mest engagerad i min familj.Jag tar även kullar i mindre skala på Cambells och Vintervita åt Snögatans Hamsteruppfödning i Gävle. Hur många hamstrar jag ar varierar eftersom jag, somsagt, tar kullar.

Jag har varit medarbetare här sedan den 14 augusti 2013 och jag trivs verkligen. NI får gärna PMa om ni undrar något. Glad

ETSAN

 

 

 

 

 

 

 NinjaKakan

Mitt namn är Josefin och jag är 22 år. Bosatt utanför Helsingborg med mina 5 hamstrar och en sambo. Jag har 4 dvärghamstrar just nu och 1 guldhamster. Min första dvärghamster hette Kakan och numera så är det också mitt smeknamn. Mitt största intresse är djur men hamstrarna kom in lite senare i bilden, ungefär när jag var 18-19. Jag blev medarbetare här under 2013 och trivs superbra med det.

NINJAKAKAN

 

 

 

 

 

  

 


Evilewa

 Jag heter Ewa, är 41 år. Bosatt i Stockholm, Tyresö. Jag är gift och har 3 barn, 2 bonusbarn och en son, 10, 13, 15 år gamla.

Driver en Campbells uppfödning i liten skala. För mig är det allra viktigaste att föda upp trevliga, handtama som hamstrar och mitt fokus är att försöka ta bort den dåliga stämpeln som Campells har som bitiga individer.

Jag älskar djur och håller på med mina hamstrar varje dag. De springer i rasthagen och jag gosar med dem. Skulle ha svårt att tänka mig ett liv utan djur.

Jobbar annars rätt mycket, arbetar med IT och trivs som det :-)

Just nu har jag 10 avelsdjur och det växlar mellan 20 och 25 hamstrar här hemma. Föder upp i den takt jag hinner, eftersom jag vill hinna med att umgås med varje kull.

EVILEWA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På bilden är jag ljushårig, just nu är jag mörk :-)

 

Anna4077

Jag heter Anna och är 24 snart 25år. Bor på Tjörn med min lilla familj bestående av sambo, dvärghamstern Roffe och taxen Max. Intresse för hamstrar kom när min farfar gick bort. Jag hade tagit hand om honom ganska mycket efter min farmor gick bort. När han sedan följde henne blev jag plötsligt ganska sysslolös. Jag tittade på ett bra djur att ta hand om och hittade hamster. Så efter en del övertalning köpte vi våran Roffe i djuraffären. Det var mycket jobb innan jag fick min lugna och underbara lilla hamster som jag har idag. Vi åker tillsammans på husvagnssemester. Senare under hösten 2013 kom lilla Max in i vårat hem.

Jag blev medarbetare på dvärghamster ifokust under hösten 2013. Även om jag inte skriver mycket just nu pga valpen så är jag aktiv och går att nå vid frågor eller bara en pratstund på pm. Ni är väldigt välkomna att skriva till mig när som helst och och vad som helst. Vet jag inte svaret kan jag hänvisa er till en av mina fantastiska medarbetare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ErikP

Jag heter Erik och är 38år ung ;). Bor i kommunen Österåker som ligger norr om Stockholm. Jag är gift och jag har barn, en katt, en hund, två bedårande hampis flickor samt fiskar.

Jag har tidigare drivit en dvärghamster uppfödning. Där vi avlade fram Campbells och vintervita. Vi la ner uppfödningen då det blev lite för mycket med att driva uppfödningen efter att man har fått barn. Tiden fanns inte :(. Men nästa år tänkte jag ta och starta upp en liten uppfödning då barnen har blivit stora och jag har mer tid. Men jag funderar fortfarande på ifall jag ska ha en campells- eller vintervit uppfödning. Får nog klura ut det samt att fixa till garaget med värme och plats för ett antal burar.

När jag blev sajtvärd för denna sajt så var jag sjukskriven men för några månader sedan så fick man äntligen jobba igen.

Blev sajtvärd på denna sajt den 9/8-13!