Om Dvärghamster iFokus

Om sajten

Dvärghamster i Fokus (förkortat DhiF) är ett community för dig som äger och/eller intresserar dig för dvärghamstrar.

Sajten bildades för att underlätta sökandet av information samt att synliggöra de olika dvärghamsterarterna. (Om du istället vill ha information om guldhamstrar skall du vända dig till Hamster iFokus.)

DhiF fokuserar främst på rysk vintervit (kallas ibland felaktigt för sibirisk dvärghamster), campbells, roborovskis och kinesisk dvärghamster, samt hybrider mellan de två förstnämnda arterna.

Syftet med sajten är huvudsakligen att informera samt att höja dvärghamsterns status som sällskapsdjur.
Vi vill blanda skoj med allvar och meningen är att du skall kunna få ett rikt utbud av information men förstås även dela med dig av egna upplevelser och bilder på dina sötnosar.

Du är mycket välkommen att gå med i sajten och delta i forumet. Om språket känns tungt går det alltid bra att be sajtvärden eller medarbetarna om hjälp via PM eller direkt i forumtråden!

För att hålla stämningen på topp hoppas jag att vi alla har en trevlig ton och respekterar varandras åsikter; att vi tycker olika innebär inte att någon har fel, det visar däremot att det finns flera sätt att se på saker och kanske kan det till och med få dig att öppna upp och lära dig något nytt.

/ Imasy - Sajtvärd på Dvärghamster iFokus

iFokus tolererar inte mobbning. Läs mer här:

iFokus mot mobbning

Värd

Avatar för Cireea

Medarbetare